Grundskollärarprogrammet 180 hp

DSC_0460-605x353

 INFORMATIONSKVÄLL För dig som vill få det bästa av två världar – bli lärare i fritidshem Välkommen till en informationskväll den 10 mars på Campus Västervik. Programansvarig från Linköpings universitet kommer hit och berättar om grundlärarprogrammet i fritidshem inför hösten 2020 på Campus Västervik. Du får även information om studiegången och om hur det är att studera på universitet. Datum: 10 mars Tid: Klockan 17.30–18.30 Plats: Campus Västervik, Östersjövägen 8, 593 32 Västervik Anmäl dig. Skicka din anmälan till katja.vrettou@vastervik.se senast måndag den 2 mars.

 Du utbildas för att möta elever mellan 6 och 12 år före, efter och under skoldagen. Utbildningen varar i tre år och som färdig lärare har du undervisning i ditt praktiskt-estetiska ämne (bild, musik eller idrott) under förmiddagen på skolan och under eftermiddagen är du lärare på fritidshemmet.

Hela grundskollärarprogrammet är förlagt till Campus Västervik. https://www.vastervik.se/Campus-Vastervik/ Du har möjligheter att förlägga delar av dina studier på Campus Hultsfred. Det vi kan hjälpa till med är studieplatser/studiemiljö och det finns personal på plats som kan hjälpa till med teknik.

Du kan självklart göra din VFU i Hultsfred. VFU handledare  i Hultsfred är: Rosie Folkesson, rosie.folkesson@hultsfred.se , tele, 0495-24 00 22