Music Event Management

Rock City

Utbildningen är öppen för sen anmälan. Sök Nu!

Du kommer att tillbringa det första året av din treåriga utbildning på den välkända musikorten Hultsfred. Här får du en ovärderlig inblick i branschen och kan skapa kontakter genom samarbete med bland annat Campus Hultsfred och Musikhotellet Hulingen. Under denna tid fokuserar vi helt på musik, event och bransch och du kommer att få möjlighet att genomföra praktiska projekt genom att engageras i exempelvis några av de många konserter, mässor och festivaler som sker på orten.

Du läser allt från ren branschkunskap och musikjuridik till musikkulturstudier och kommer ha möjlighet att träffa representanter från musikbranschen. Under andra halvan av utbildningen läser du företagsekonomi i Kalmar och avslutar med en termin utomlands eller fältarbete i musikbranschen.

Många möjligheter

Efter examen kan du jobba som det mesta inom upplevelseindustrin. Många tidigare studenter är idag anställda eller egenföretagare inom branschen och jobbar som till exempel projektledare, marknadsassistent, artist manager, artistbokare, webbredaktör, label manager, ekonomiansvarig och marketing manager.
Som student på Music & Event ­Management har du tidig kontakt med företag i branschen samt möjlighet till praktik under ditt tredje år. Det nätverk du bygger upp genom kontakter med branschen samt andra studenter, som ju är dina framtida kolleger, är mycket värdefullt för din framtida karriär.

Anpassade studentbostäder hittar du på Hultsfreds bostäder,  http://www.hultsfredsbostader.se/

Under flik studentservice finns fler aktörer inom bostadsmarknaden i Hultsfred.

Sista anmälningsdag: 15 april – 2020

Webbanmälan öppnar 16 mars-2020

Anmälningskod: LNU-04908

Läs mer och gör ansökan på Music Event Management nya hemsida  www.music-event.se

För mer information om hela utbildningen gå till: https://lnu.se/program/music-event-management-egmem/kalmar-ht/

Programansvarig är Henric Lindström nedan har du hans kontaktuppgifter.